Wereldwijde dekking

Asset Connect biedt een wereldwijde dekking als het gaat om communicatie van de systemen, inclusief een standaard All-in tarief voor communicatie binnen Europa.

Rijhistorie

Bekijk gereden routes in een geselecteerde periode met spe-
cifieke stoppunten en de tijd daartussen.

Real-time voertuig data

Actuele voertuig status, gereden snelheid, locaties, rijrichting, bandendruk etc.

Notificatie systeem

Live vooraf ingestelde alarmen in het berichten panel.

Communicatie

Communiceer met de chauffeurs via tekst berichten, Garmin of de mobiele app.

Volledige route historie

Elke route van elk voertuig kan op de map worden weer gegeven en interactief worden bekeken. Bestudeer in een duidelijk overzicht de gereden snelheid en duur van elke stop, inclusief adressen, locaties en begin-en eindstand van gereden kilometers.

Grafieken

Snelheid, brandstof-niveau’s, brandstof consumptie, gebruik van hydraulyse gereedschappen en nog vele andere grafieken, gelinkt aan de gereden routes in één duidelijk overzicht op de kaart.

Snelheid overtredingen

Gereden snelheden boven vooraf ingestelde maxima gedurende een rit. Pieken in snelheid en hoeveelheid overtredingen in rapporten inclusief km, plaats en duur. Overtredingen zijn ook visueel op kaart aangegeven.

Opsomming rapporten

Specificeer de rij-kenmerken van elke voertuig gedurende een specifieke periode.

Compleet systeem voor tachografen:

Het monitoren en downloaden van data m.b.t. de bestuurder en het voertuig, bestuurders die nog op de weg zitten, rustperiode analyses, automatisch controleren van overschrijdingen en nog veel meer.

Taken en planning

Plan en optimaliseer routes voor honderden stops en honderden voertuigen in slechts enkele minuten.
Creëer routes met specifieke locaties die bezocht moeten worden door specifieke voertuigen in een bepaalde periode en volg de voortgang.

Hekwerken en objecten

Virtuele hekwerken en virtuele locaties helpen de fleet-management taken te versimpelen.

Efficiëntere routes

Route optimalisatie tools maken routes nog efficiënter in afgelegde kilometers en tijd. Geef uw personeel taken en volg hun voortgang in real-time.

Opdrachtgever / Manager

Taken registratie (bijvoorbeeld aanvraag on-site klanten support).Gedetailleerde overzichten van de opgegeven taken bevatten locaties, opmerkingen en foto’s. Dagelijks/wekelijks/maandelijks overzicht van de afgeronde taken én taken die nog lopen.

Medewerkers

Koeriers, postbodes, pizzakoeriers, vuilnismannen etc. gebruiken de mobiele app om de taken te ontvangen. Opmerkingen en foto’s kunnen aan de taak worden toegevoegd (deze functionaliteit is in de app ingebouwd).

Data brandstof levels

Duidelijk overzicht van de brandstof levels en consumptie in een specifieke periode. Data is zichtbaar in een tabel én grafiek. Verbruik van brandstof gedurende specifieke ritten, werkzaamheden of zelf in te stellen zone’s.

FuelConnect – brandstof data zonder gebruik van boordcomputer

Door middel van onze Fuel-Connect sensoren (optioneel) kunt u nog nauwkeuriger het brandstof niveau van uw tank meten zonder dat uw voertuig of machine is uitgerust met een boordcomputer of vlotter!

Brandstof diefstal detectie

Direct zichtbaar wanneer, hoeveel en waar brandstof is gestolen in combinatie met alarmmeldingen via sms en mail.

Brandstof rapporten

Alle informatie over de veranderingen in de brandstof levels (tanken, diefstal / drainage, specifieke plekken en tijdstippen, afgelegde kilometers)

Alle rapporten kunnen worden geëxporteerd via XML, Exel, CSV, PDF.

Menu