Wij onderhouden graag uw wagenpark van elektriciteit tot hydrauliek, mechaniek en technische keuringen: wij verzorgen dit allemaal!

Het onderhoud van uw vrachtwagen gebeurt met de grootste zorg, ook het plaatsen van stand airco of herstelling van de gewone airco, onze mensen zijn van alle markten thuis.

Herstellingen van vrachtwagens en hun opbouw varieert van onderhoud, keuring, tot het wisselen van onder andere motoren en versnellingsbakken, ook zelf reviseren van versnellingsbakken of achterassen doen we binnen ons bedrijf.

In onze werkplaats hebben we ook een hydrauliek pers waarmee we zelf onze hydraulische slangen persen dus voor uw hydraulische defecten hebben wij ook een oplossing!

Speciaal op vrijdagavond en zaterdagvoormiddag bestaat onze activiteit uit het onderhouden van uw vrachtwagen. Bepaalde herstellingen zoals onderhoud, banden , remmen, verlichting, …  doen wij graag dan zodat u voor deze kleine zaken uw vrachtwagen niet speciaal aan de kant moet zetten.

Geen uitdaging te groot en een goed overleg met de klant, dat is wat ons bedrijf uitstraalt!

Werkplaats +3.5ton

Een goede uitrusting voor het herstellen van de zwaardere jongens met onder andere grote hefbruggen en diverse gereedschappen, maakt het werken aan vrachtwagens efficiënt en doeltreffend. Onze diverse uitleestoestellen voor truck en trailer maken goede diagnoses mogelijk.

Menu